Schrijf je in

De inschrijvingen zijn gesloten. 

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op veelvoorkomende vragen rond de inschrijving en deelname aan de Sociaalwerkconferentie. Staat je vraag er niet tussen? Contacteer ons dan via sociaalwerkconferentie@samvzw.be 

Ik schreef me in om live aanwezig te zijn op de Sociaalwerkconferentie. Kan ik nog wisselen naar een online deelname? 

Tot drie weken voor de conferentie kun je je inschrijving nog wijzigen. Omdat het aanbod aan sessies verschilt, zal je wel opnieuw moeten inschrijven. Het verschil in prijs krijg je terugbetaald. Neem daarvoor contact op met sociaalwerkconferentie@samvzw.be 

Ik schreef me in om online deel te nemen aan de Sociaalwerkconferentie. Kan ik nog wisselen naar een live inschrijving?

Of je nog kunt wisselen naar een live deelname, hangt af van de beschikbare plaatsen. Je kan je inschrijving tot drie weken voor de conferentie nog switchen. 

Kan ik mijn gekozen sessies en/of wandelingen nog wijzigen?

Nee, na inschrijving ligt je gekozen programma vast. De plaatsen in de verschillende zalen zijn beperkt en we willen voorkomen dat mensen hun sessie naar keuze binnenwandelen en geen vrije stoel meer vinden. Op de wandelingen houden we de groepen zo klein mogelijk zodat jullie met elkaar in gesprek te gaan.

Ik kan er op 5 mei toch niet bij zijn. Kan ik nog annuleren?

Je kan je inschrijving tot drie weken voor de conferentie annuleren. Meer info bij de annuleringsvoorwaarden.

Ik heb ondersteuning nodig om de live of online conferentie voor mij toegankelijk te maken, bijvoorbeeld een VGT gebarentolk. Hoe regel ik dit?

Bij inschrijving kan je laten weten op welke manier we je kunnen helpen. Wij nemen dan contact op om de praktische details mee te geven. 

Met andere vragen kun je terecht bij sociaalwerkconferentie@samvzw.be 

Hoe werkt het onlineprogramma? Krijg ik vooraf een link? 

Wanneer je online deelneemt aan de conferentie, ontvang je in de bevestigingsmail van je inschrijving een link om een persoonlijk profiel aan te maken op het online conferentieplatform. Houd die logingegevens goed bij, want op 5 mei heb je ze nodig om toegang te krijgen.

Je krijgt op het online conferentieplatform toegang tot jouw gekozen sessies en een online netwerkruimte. Je kan de hele dag de stream van Radio Sociale beluisteren.

We raden je aan om niet te wachten tot 5 mei met het aanmaken van een profiel. Zo weet je zeker dat je gemakkelijk en snel kan inloggen.

Mijn werk moet een bestelbon opmaken voor mijn deelname aan de conferentie. Welke gegevens mag ik doorgeven?

De Sociaalwerkconferentie wordt georganiseerd door het Vlaams Platform Sterk Sociaal Werk. Bij de inschrijvingen worden we ondersteund door onze partner SAM, Steunpunt Mens en Samenleving. Je kan dus de volgende gegevens op de bestelbon plaatsen: 

SAM, steunpunt mens en samenleving 
Turnhoutsebaan 139 A
2140 Borgerhout
BTW: BE 0674.697.752