Het regionaal platform Sterk Sociaal Werk West-Vlaanderen zet in op het verbinden en het versterken van sociaal werkers in West-Vlaanderen. We gaan verder aan de slag met de krachtlijnen van Sterk Sociaal Werk.

Van World Social Work Day maken we een dag met verbindende events en aandacht voor werkbaar werk. Meer info volgt nog.

Jobbeurs Sociaal Werk

We ondersteunen het werkveld in de zoektocht naar de juiste kandidaten via de organisatie van jobbeurzen in iedere regio van West-Vlaanderen. Zie onderstaande affiche voor de locatie en data van de jobbeurzen.

Aarzel niet om ook langs te komen om te netwerken en kennis te maken met toekomstige werkgevers. De jobbeurs is vrij van toegang, inschrijven is enkel nodig voor organisaties die een stand willen bemannen. Schrijf je in voor een stand op de jobbeurs.

Jobbeurs sociaal werk. Op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Zegt een job in de sociale sector jou iets? Kom langs op onze jobbeurs en maak kennis met je toekomstige werkgever. Vrije toegang! De jobbeurzen sociaal werk in West-Vlaanderen zijn een initiatief van het regionale platform Sterk Sociaal Werk West-Vlaanderen en gaan door op de volgende data en locaties. Op 20 april 2023 van 17u tot 20u in Tranzit, Nelson Mandelaplein 18 te Kortrijk. Op 6 mei 2023 van 10u tot 12u in JOC, M. Fochlaan 3 te Ieper. Op 11 mei 2023 van 17u tot 19u in de conferentiezaal stadhuis, Vindictivelaan 1 te Oostende. Op 13 mei 2023 van 10u tot 12u in Huis van de voeding, Spanjestraat 141 te Roeselare. Op 3 juni 2023 van 10u tot 12u in Xaverianensite, Xaverianenstraat 13 te Brugge.

 

Meedoen? Contacteer ons

sterksociaalwerkwvl@gmail.com

Andy De Brabander, voorzitter regio West-Vlaanderen

Neem contact op

Inge Vervaecke, voorzitter regio West-Vlaanderen 

Neem contact op