Dankjewel om van de Sociaalwerkconferentie mee een succes te maken. We waren in totaal met meer dan 1.300 sociale professionals samen om live en online van elkaar te leren!

Wat we hopen dat je meeneemt van de conferentie

In aanloop naar de Sociaalwerkconferentie, stelde het platform Sterk Sociaal Werk een aantal kernboodschappen op. Boodschappen die we de praktijk en het beleid op het hart willen drukken.

Je hoorde voorzitter Koen Hermans er al naar verwijzen gisteren: sociaal werk is een mensenrechtenberoep. Samen zorgen we ervoor dat mensen tot hun rechten komen, dat de digitalisering van het sociaal werk rechtvaardig verloopt, dat er aandacht is voor de kracht van diversiteit. Dat alles vraagt tijd. Sociaal werk draagt bij aan grote maatschappelijke verandering en samen maken we het verschil.

Lees de kernboodschappen hier
 

Wij willen graag weten wat jij ervan vond

Dat gisteren een geweldige dag was en wij enorm genoten hebben, wil niet zeggen dat er geen verbeterpunten zijn. Daarom willen wij graag horen hoe jij de conferentie beleefd hebt. Wat vond jij van de Sociaalwerkconferentie? Zat het programma goed? Ontbraken er thema’s of sprekers? Hoe was de sfeer?

Of het nu ongeremd enthousiasme is dat je kwijt wilt, of opbouwende kritiek: laat het horen!
 

 

De eerste sfeerbeelden van gisteren

Je vindt in de loop van volgende week alle foto’s terug op de website van de conferentie. Neem zeker een kijkje om te zien of je jezelf kan spotten!
 

Sterk Sociaal Werk bij jou in de regio

Wissel jij graag van gedachten met andere sociale professionals? Ga je graag mee het gesprek aan over thema’s zoals nabijheid, digitalisering en impact? Sluit je dan zeker aan bij het platform Sterk Sociaal Werk in jouw provincie!

Elk regionaal platform organiseert het komende jaar terug allerlei activiteiten. En ze vangen graag jouw signalen op over wat er beweegt in het sociaal werk, om samen te werken aan een oplossing.

Maak kennis met de regionale platformen
 

Blijf op de hoogte: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Niks missen van onze toekomstige activiteiten? Interessante ontwikkelingen in het sociaal werk volgen? De laatste updates over onze acties en regionale platformen in je mailbox ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief