Online webinar over de PV-verplichting op 22 juni 2023

Om de nieuwe definitie rond gebouw en de aangepaste definitie van publieke organisaties te verduidelijken, organiseert het VEKA op 22 juni 2023 van 9u30 tot 11u een online webinar over de PV-verplichting.

Doel 
Inhoudelijk ligt de focus van de tweede webinar op de definities voor gebouw en publieke organisatie, de de nieuwe versie van de handleiding en veelgestelde vragen. De invalshoek is eerder regelgevend.

Doelgroep

 • organisaties die eigenaar, erfpachter of opstalhouder zijn van gebouwen verbonden met een afnamepunt dat onder de PV-verplichting valt 
 • federaties, koepelorganisaties, studiebureaus,...

Inschrijving

 • Deelname is gratis, maar is verplicht en kan t.e.m. 19 juni 2023 via het inschrijvingsformulier. Geef in het inschrijvingsformulier ten laatste op 13 juni uw specifieke vragen door.
 • Wie zich inschrijft, ontvangt ten laatste op 21 juni een persoonlijke link om de toelichting bij te wonen. Blokkeer dit moment alvast in uw agenda.
 • Interesse, maar verhinderd? U kunt via het inschrijvingsformulier aangeven dat u niet kan deelnemen, maar wel de presentatie achteraf wil ontvangen.
 • De webinar wordt niet opgenomen om achteraf te verspreiden.

Locatie: online via Microsoft Teams
U kunt gratis gebruik maken van Teams, op de computer via de browser, met de desktop-applicatie of op de smartphone via de app. (Verwachte) agendapunten:

 1. Nieuwe definitie gebouw
 2. Wijzigingen definitie publieke organisatie
 3. Wat is een gebouw beleverd via of aangesloten op een afnamepunt
 4. Voorbeeld eigen site andere eigen site op verschillende locaties.
 5. Andere veelgestelde vragen

De agenda kan nog lichtjes wijzigen op basis van de specifieke vragen of interessegebieden die u aangeeft bij uw inschrijving.

Verloop van de toelichting en vragen

 • Om praktische redenen nemen genodigden deel zonder audio of video.
 • Afhankelijk van de resterende tijd kunnen we na de toelichting nog een aantal vragen behandelen die via de chatfunctie gesteld worden.
Categorie: 
VIPA - duurzaam bouwen