Contactgegevens

Begijnenstraat 42
2000 Antwerpen

Voor vragen over de werking van de gevangenis, de bezoekuren, contact met advocaten, etc. kan je de gevangenis contacteren op het nummer 03 206 11 00.

Voor vragen over de werking van de hulp- en dienstverlening aan gedetineerden, kan je terecht bij de beleidsco√∂rdinator Inge Vandeurzen op het nummer 03 206 15 10.

Behoefteonderzoek hulp- en dienstverlening aan gedetineerden van de gevangenis van Antwerpen

Eind 2013 werden de resultaten bekend gemaakt van het behoefteonderzoek hulp- en dienstverlening aan gedetineerden van de gevangenis van Antwerpen. Met vragen over het onderzoeksrapport kan u terecht bij de onderzoeksleider Liesbeth De Donder of bij de beleidsco√∂rdinator hulp- en dienstverlening aan gedetineerden gevangenis Antwerpen Inge Vandeurzen.

Project Brug Binnen Buiten: Inzetten op ondersteuningsnoden van ex-gedetineerden door vrijwilligers

Op 18 mei 2017 werden de resultaten van het project Brug Binnen Buiten bekend gemaakt. Dit project is er gekomen n.a.v. het behoefteonderzoek waarvan hierboven sprake. In dit project werden ondersteuningsnoden van ex-gedetineerden bij vrij gaan onderzocht en worden vrijwilligers van CAW Antwerpen ingezet om gedetineerden te ondersteunen na vrijlating. Met vragen over het onderzoeksrapport kan je terecht bij Ilse Ielegems, projectmedewerker Brug Binnen Buiten, bij Peter Raeymaeckers of bij Inge Vandeurzen, beleidsco√∂rdinator hulp- en dienstverlening aan gedetineerden gevangenis Antwerpen.